Oferte

           

         Muzica reprezintă un element extrem de important din cadrul evenimentelor deosebite din viața noastră, fapt pentru care aceasta trebuie aleasă cu grijă. O muzică bună poate scoate orice eveniment din anonimat, iar când vine vorba de nuntă, ambianța muzicală oferită de interpretarea live a unui repertoriu atent selectat, interpretat de un cvartet de coarde, poate aduce un plus de noblețe nunții, garantând succesul acesteia.
Prezența artistică deosebită, profesionalismul, eleganța și energia pozitivă a interpreților Cvartetului Fortissimi, reusesc să dea un plus de vitalitate nunții, iar diversitatea repertoriului, de la muzica clasică, muzică de film, caffe-concert, folclor, pop-rock, contribuie la destinderea atmosferei și la conturarea specificului intim al evenimentului.

         Cununia religioasă în aer liber
         Momentul cel mai important din ziua nunții este cununia religioasă a celor doi miri. Muzica clasică este, cu siguranță, cea mai potrivită pentru întâmpinarea invitaților, dar și pentru conducerea miresei spre altar. Piese muzicale precum: „Here comes the Bride”, celebrul „Canon” de Pachelbel sau „Wedding March”, sunt doar câteva din renumitele lucrări muzicale alese de miri, care întregesc atmosfera încarcată de emoția cununiei religioase.

         Ceremonia religioasă în biserică
         Pentru ceremonia religioasă recomandăm urmatoarele momente muzicale: marșul nupțial la intrarea mirilor în biserică, o piesă religioasă la încheierea liturghiei și/ sau muzică festivă de ocazie la ieșirea din biserică.

          Întâmpinarea invitaților
          Întâmpinarea în sală de către Cvartetul Fortissimi, poate fi surpriza pe care mirii o pot oferi invitaților, captând atenția și zâmbetele acestora, încă de la începutul nunții. Pentru acest moment, repertoriul ales poate fi unul lent, astfel încât nuntașii să fie introduși treptat în atmosfera petrecerii ce urmează să înceapă, dar să le permită totodata să se familiarizeze cu sala, să admire decorațiunile alese cu grijă de către proaspăta familie, să schimbe impresii cu ceilalti invitați și să se bucure de moment, în așteptarea mirilor. Recomandăm pentru acest moment piese celebre din repertoriul clasic, valsuri vieneze, tango-uri, șlagare internaționale, muzică de film sau jazz melodic.

         Întâmpinarea mirilor
         Chiar dacă ați optat ca invitații să fie primiți în sală pe muzica cvartetului de coarde, sosirea mirilor poate fi spectaculoasă, prin alegerea unei piese deosebite, aproape de sufletul celor doi. Recomandăm pentru acest moment o piesă dinamică menită să rupă monotonia și să atragă atenția nuntașilor asupra fericitul cuplu.

         Dansul mirilor 
         Deși dansatorii profesioniști susțin că este mult mai dificil să îți sincronizezi mișcările cu acordurile live, o astfel de experiență merită tot efortul. Cei care doresc să ofere și mai mult farmec primului dans împreună, pot opta pentru această variantă. Încă de la primele acorduri, totul se transformă: mirii devin dansatori profesioniști, ringul de dans, scena, cvartetul de coarde se transformă într-o adevarată orchestră, iar invitații, martorii unui moment magic.Celor care optează pentru această variantă le recomandăm să facă măcar o probă împreună cu cvartetul de coarde live, înainte de nuntă, pentru o sincronizare perfectă.

       Servirea mesei
       Cvartetul Fortissimi poate fi cea mai inspirată alegere și în timpul mesei. Volumul muzicii pe durata servirii felurilor de mâncare este, și el, demn de luat în considerare, fiind un moment în care oamenii mănâncă și socializează, ar fi de dorit ca fundalul muzical să fie unul discret și plăcut.